Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Basispsycholoog Kind en Jeugd ambulant behandelteam (16-28 uur)

Werkgever:Care4Kidz
Plaats:Schimmert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die basispsycholoog die op zoek is naar een waardevolle uitdaging vanuit de #care4kidzmentaliteit? Wil jij?vanuit passie een bijdrage leveren aan het?optimaliseren van onze zorg? Wil jij onderdeel zijn van ons flexibele ambulante behandelteam, dat goed op elkaar ingespeeld is en in mogelijkheden denkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Werken bij Care4Kidz betekent werken in de Kind en Jeugd GGZ en jeugdzorg vanuit een energieke en dynamische zorgorganisatie waarin we op professionele wijze optimale, outreachende zorg?verlenen aan kinderen/ jeugdigen en hun gezinnen die hulp zoeken. Care4kidz biedt kinderen en jongeren met psychosociale en/of psychiatrische problematiek begeleiding en behandeling in de vorm van individuele ambulante behandeling en/of deeltijdbehandeling. Wij werken vanuit het herstel-gedachtengoed. Onze medewerkers lopen warm voor hun werk, zijn behulpzaam, oplossingsgericht en inhoud gedreven. Ze werken actief en flexibel samen om de meest optimale zorg te leveren en nemen het voortouw om deze continu te verbeteren! Voor ons ambulante behandelteam met een gevarieerde standplaats tussen de hoofdlocatie Schimmert en de nevenlocatie Geleen zijn we op zoek naar een gedreven psycholoog voor 16 tot 28 uur per week.

Takenpakket

Jij zult als psycholoog werkzaam zijn in een ambulante setting waarin we samen onderzoeken hoe we een bijdrage kunnen leveren aan passend herstel in de vertrouwde omgeving van het kind, de adolescent en diens ouders. Je hebt een actieve en flexibele bijdrage in de uitvoering van het gehele behandelproces. Je bent in het bezit van een aantekening psychodiagnostiek en hebt affiniteit met afnemen van onderzoeken passend binnen een proces diagnostisch traject (waaronder intelligentieonderzoek, neuropsychologisch onderzoek en persoonlijkheidsonderzoek). Daarnaast vervul je de rol van behandelaar tijdens (psycho-)therapeutische behandelingen passend binnen je affiniteit en ervaring. Binnen het behandelteam van Care4kidz werken we systemisch en probleemoplossend vanuit een herstelgerichte aanpak. Bij voorkeur heb je affiniteit en/of ervaring met deze methodieken en heb je, net als ons, de ambitie om dit verder door te ontwikkelen en uit te dragen. Bij Care4kidz krijg je de ruimte om, in overleg met deskundige en bevlogen collega’s, zelf invulling te geven aan jouw behandelwerkzaamheden, aansluitend bij jouw eigen affiniteiten. Wij staan open voor jouw deskundigheid en kwaliteit van zorg! Als team willen we zo breed mogelijke zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamvorming-/ontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling en matching belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is en bij welke behandelaren van het team de vraag zou passen. Ook geloven wij in het belang van goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega instellingen.

Wat breng je mee

  • Je bezit de volgende competenties: je bent innovatief, proactief, gericht op samenwerking en flexibel ingesteld. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor. Je weet wanneer je moet handelen en behoudt altijd het overzicht.?Je kunt relativeren en methodisch/systemisch werken, maar je bent bovenal als zorgprofessional de spil waar ouders, kinderen, collega’s en verwijzers op kunnen vertrouwen.
  • Jij hebt tenminste een WO-opleiding psychologie, orthopedagogiek of pedagogische wetenschappen afgerond met een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Werkervaring is wenselijk maar geen ‘must’, wij zijn vooral op zoek naar een basispsycholoog (met voorkeur specialisatie kind en jeugd) die enthousiasme en passie voelt voor het werken met de doelgroep kind en jeugd;
  • Je houdt je kennis op peil door de ontwikkelingen te volgen binnen het vakgebied en bent in staat dit te vertalen en intern en extern uit te dragen in je werkzaamheden.
  • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, een sterk empathisch vermogen en je bent een echte teamplayer, ook in gesprek met samenwerkingspartners.
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
  • Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Care4kidz staat ruimte voor ontwikkeling voorop, zowel voor onze cliënten maar parallel daaraan ook voor onze werknemers! Wij bieden je een unieke, inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en uit te breiden. Jouw functie is ingeschaald in FWG 55/60 (afhankelijk van invulling functie) verdere arbeidsvoorwaarden (reiskosten, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en balansbudget ikv herstel en balans) zijn conform cao GGZ.

Informatie en reageren

Hebben we je interesse gewekt met deze vacature,?ben je nieuwsgierig naar ons, dan willen wij je graag ontmoeten en vragen we je om een brief met motivatie en CV o.v.v. het vacaturekenmerk BEH 22114 te sturen naar solliciteren@care4kidz.nl voor dinsdag 18 oktober. De sollicitatiegesprekken staan gepland voor donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Voor eventuele vragen omtrent de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wendy Notermans (GZ-psycholoog) via wendynotermans@care4kidz.nl of 06-36018703 Voor eventuele vragen over de procedure van deze functie kun je contact opnemen met Linda Reijnders (manager behandeling) via telefoonnummer 06-40310743