Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Receptie

Werkgever:Cadac Group
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken bij Cadac als Medewerker Receptie

Je bent ons visitekaartje – (Internationale) Gasten die TwinPort bezoeken melden zich altijd als eerst bij jou. Aan jou de taak om iedereen zich welkom te laten voelen. Gastvrijheid hoef jij niet meer te leren.

Telefoongesprekken met een glimlach – Als receptie medewerker ben jij de vraagbaak voor onze gasten, huurders en collega’s. Via mail, face-to-face maar zeker ook telefonisch zul je diverse mensen te woord staan. Jij voorziet hen van de juiste informatie of verbindt hen door naar de juiste personen binnen de organisatie. Dit alles in correct Nederlands en/of Engels.

You love IT – Je computer en MS Office hebben voor jou geen geheimen. Op deze manier beheer jij het toegangssysteem binnen de diverse gebouwen, boek je (vergader)ruimtes, reserveer je horecagelegenheid of plan je een hotelovernachting. Jij denkt graag mee over het verder automatiseren van je werkzaamheden.

Extra informatie Medewerker Receptie

Werktijden: Woensdag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:30 uur (24 uur p/wk)

Functie-eisen Medewerker Receptie

  • Wij zijn op zoek naar een collega die beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau.


  • Gastvrijheid in hart en nieren – Je zal veel in contact zijn met collega’s en klanten. Gastvrijheid is je tweede natuur. Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal is hierbij vereist, en bij voorkeur ook de Duitse taal.

  • Zelfstandig en stressbestendig – Je weet vooraf nooit wat de dag je gaat brengen. Jij weet als geen ander je prioriteiten te stellen of te multitasken en bent enorm flexibel met je taken.

Heb je nog vragen?

Olaf Huijsmans

Corporate recruiter

+31 88 932 2533

[email protected] Bekijk LinkedIn profiel

Jouw sollicitatieprocedure

Upload je CV en jouw persoonlijke motivatie waarin je uitlegt waarom we jou zoeken. Nadat we je sollicitatie zorgvuldig hebben bestudeerd hoor je binnen 1 week of we je uitnodigen voor een 1e gesprek. We bellen je om die afspraak in te plannen. Heb je dringende vragen? Die kun je dan alvast stellen in dat telefoongesprek.

Het doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en te zien of we bij elkaar passen. Jij vertelt wie jij bent, wat je kunt en wat je graag wilt. Wij vertellen wie wij zijn en welk carrièrepad we je kunnen bieden.

Zijn we allebei enthousiast na de eerste kennismaking? Dan nodigen wij je uit voor een tweede gesprek. We gaan dan dieper in op de inrichting van je functie en je motivatie. Aansluitend vindt er een persoonlijk assessment plaats. Zo krijg je meer inzicht in jouw competenties. Klikt het, dan hebben we een match en gaan we het contract in orde maken. We hebben meer dan prima voorwaarden en veel is bespreekbaar.

Zit er geen vacature voor jou tussen?
Laat ons weten wat jouw ambitie is!
Open Sollicitatie