Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operationeel Inkoper

Werkgever:Berner
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij zorgen voor een optimale productbeschikbaarheid voor klanten vanuit ons centrale Europese magazijn? Streef jij altijd naar het verlagen van kosten, verhogen van leveranciersbetrouwbaarheid en het elimineren van out-of-stocks? Raak jij enthousiast van het bestellen van producten en zorgen dat leveranciers tijdig leveren? Dan willen wij graag kennis met je maken! Wegens groei van onze organisatie zijn we recent verhuisd naar ons nieuwbouwpand in Kerkrade. Hier is gestart met een toekomstbestendige logistieke strategie die het voorbeeld is voor de Berner vestigingen in Europa. Als professional werk jij mee aan dit succes en zorg je dat het assortiment past bij de ambities van onze organisatie.

De functie:

Als operationele inkoper maak je deel uit van het collegiale team van de afdeling Inkoop die dagelijks voor Berner Regio West en het centrale Europese distributiecentrum hun inkoop expertise in de praktijk brengen. De operationele inkoper zorgt voor een optimale doorstroom van goederen. Hierbij wordt niet alleen op snelheid, efficiëntie en voorraadbeheer gelet, maar ook op het besparen van kosten. In deze functie ben je gesprekpartner voor collega’s in de binnendienst, in de Berner Holding en externe leveranciers. Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Bij het inkopen van goederen bepaal je de bestelbehoefte op basis van historie en forecast.
  • Het plaatsen en monitoren van orders en het onderhouden van de administratieve orderverwerking.
  • Het oplossen van problemen met betrekking tot leveringen en afstemming met leveranciers wereldwijd.
  • Het zorgen voor een snelle en efficiënte binnenkomst van de bestelgoederen.
  • Je zorgt voor een optimale voorraadbeheersing en werkt actief aan het afbouwen van eventuele overbevoorrading.
  • Je volgt de markt- en prijsontwikkelingen.

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met Nevi 1.
  • Ervaring als supply chain planner of operationeel inkoper, bij voorkeur bij een technische groothandel, in de bouw of automotive branche.
  • Ervaring met SAP en een goede basiskennis van Excel. Goede kennis van de Engelse en Duitse taal.
  • Je kunt goed plannen en organiseren in een dynamische omgeving.
  • Je bent accuraat en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk.
  • Je bent flexibel en houdt van werken in een dynamische omgeving. Je bent pro-actief en springt snel in op veranderende omstandigheden.
  • Tot slot ben je analytisch sterk en weet snel door te dringen tot de kern van een probleem.

Wat bieden wij?

Je werkt in een solide familiebedrijf met een goede naam en assortiment, waar klanttevredenheid en digitalisering de hoogste prioriteit hebben. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning. Met behulp van ons opleidingscentrum, door persoonlijke coaching en via onze online academie kunnen jouw skills maximaal ontwikkeld worden. Uiteraard kan een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden niet ontbreken. Hierbij kun je o.a. denken aan een pensioen op basis van een middelloon regeling en 25 verlof- en 12 ATV dagen op jaarbasis.

Over Berner

Berner is dé partner voor onder meer universeel garages, dealerbedrijven, truck- en transportbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa. Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten voor de professional, maar juist vanwege onze services, kennis en het contact dat onze vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met onze klanten hebben. In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Künzelsau. Vandaag de dag telt het familiebedrijf Berner 6.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux. Persoonlijk advies, dat is onze kracht: we reageren heel precies en snel om specifieke vragen van de klant professioneel op te lossen. Deskundigheid, partnerschap, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en passie voor het vak, dat is waar Berner voor staat. Wij zijn daar waar de klant ons nodig heeft. In de werkplaats, via onze klantenservice of online via onze webshop.

Spreekt de functie je aan?

Stuur je sollicitatie waaruit je motivatie, ervaring en interesse blijkt via ons Sollicitatieformulier. Onze selectieprocedure is ‘corona-proof’: in eerste instantie is het mogelijk om kennis te maken via Teams. Een persoonlijke kennismaking organiseren we met in achtneming van de geldende richtlijnen. Voor verdere informatie over deze functie kun je contact opnemen met P&O adviseur Angela Redan via 045-5339121 Kijk ook op www.berner.nl of www.werkenbijberner.nl om nader kennis te maken met ons bedrijf. Na het indienen van je sollicitatie ontvang je via JobPromo een uitnodiging om vrijblijvend deel te nemen aan het video-interview. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.