Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Business Support

Werkgever:Alpheios
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die gestructureerde planner en organisator die achter de schermen een cruciale bijdrage levert aan ons teamresultaat? Ga dan met ons het gesprek aan over onze rol Medewerker Business Support.

In de rol Medewerker Business Support draag je bij aan het optimaliseren en inrichten van onze afdelingsprocessen waardoor je er voor zorgt dat collega’s bij klanten zo goed mogelijk kunnen presteren.

Wat je doet als Medewerker Business Support

Binnen Alpheios is APS (Alpheios Performance Solutions) dé afdeling die diensten levert om mens & organisatie te ontwikkelen: van calculatie tot opleiding, van de begeleiding van medewerkers tot een strategisch verbeterplan. Kortom, heel divers maar wel altijd gericht op ‘performance’ verbetering.

Naast de collega’s die voor en achter de schermen deze diensten leveren is de afdeling Business Support het ondersteunend en het kloppend hart van het team. Op deze afdeling hou je je bezig met plannen, organiseren en faciliteren: alles wat er maar nodig is om ons team succesvol te laten zijn bij de klant.

Als Medewerker Business Support op deze afdeling ben je altijd al van de orde en structuur geweest. Je bent planner en organisator in één. Je bent assertief, klantgericht en bent in staat een goede balans te vinden tussen het belang van de klant en die van Alpheios. En je gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Met jouw inzet weet jij de resultaten te behalen die aansluiten bij de ambities en doelstellingen van onze organisatie, ons team of onze klant, in zowel Nederland als België.

In de rol Medewerker Business Support:

  • Coördineer je opleidingsprogramma’s van begin tot eind, waarbij je nauw samenwerkt met onze trainers, klanten en accountmanager.
  • Organiseer je alle praktische details van opleidingen, zoals locatie, datum, tijd en deelnemers en zorg je voor een accurate facturatie naar de klant.
  • Fungeer jij als aanspreekpunt en functioneel beheerder van diverse applicaties;
  • Haal jij energie uit het aanbrengen van structuur in een beetje chaos;
  • Zie jij altijd hoe activiteiten beter en efficiënter georganiseerd kunnen worden;
  • Werk je samen met twee collega’s, waarbij een goede samenwerking essentieel is om de opleidingsplanning zo efficiënt mogelijk te verzorgen.

Wie ben jij als Medewerker Business Support

  • Je hebt een mbo of hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.
  • Plannen en organiseren gaan jou goed af. Je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen en het woord stress komt niet in jouw woordenboek voor.
  • Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een vlekkeloze coördinatie van afspraken met trainers en klanten.
  • Je vindt het leuk om je te verdiepen in verschillende applicaties. Die gebruik je niet alleen, maar richt je ook in én je zorgt dat anderen deze kunnen gebruiken.
  • Jouw Excel kennis gaat nét iets verder dan het maken van een draaitabel.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Alpheios kom je in een werkomgeving terecht waarin zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als Medewerker Business Support bieden we jou:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een marktconform salaris (tussen € 2.310 en € 3.300 o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een hele maand vakantiegeld, een halve maand eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
  • 24 vakantiedagen en 6 ADV-dagen per jaar, o.b.v. een fulltime dienstverband.
  • Een laptop met toebehoren.
  • De flexibiliteit om zowel op kantoor als vanuit huis te werken, waarbij natuurlijk alle facilitaire middelen voor een fijne thuiswerkplek worden verzorgd.

Kortom, we bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een prettige, informele en groeiende werkomgeving!

Waarom Alpheios?

Alpheios maakt deel uit van Vebego en we zijn smaakmakend in schoonmaak en hygiëne. Met onze maatwerkoplossingen en adviezen helpen wij schoonmakers, facilitair managers en hun organisaties om uit te blinken. Wij zorgen ervoor dat ze het werk efficiënt en met plezier kunnen doen. En wij staan dagelijks tussen ze in. Op alle niveaus. Van schoonmaker tot directeur. Van voorwerker tot objectleider. Hierdoor spreken wij dezelfde taal en weten we wat hen bezighoudt. Zo dragen wij in alles wat wij doen bij aan een vitale en gezonde samenleving. De oprechtheid waar het familiebedrijf Vebego voor staat, is wat onze medewerkers uitstralen. We zijn trots op onze vakmensen en dat gevoel is wederzijds. Met elkaar willen we elke dag van toegevoegde waarde zijn, niet alleen voor een schone en veilige woon- en werkomgeving, maar ook voor elkaar en de maatschappij. Ons gezamenlijke vertrouwen in onze organisatie heeft in 2022 geleid tot een officiële Great Place to Work certificering. We zijn vol vertrouwen, trots en vitaal en weten waarom we ons werk doen.

Enthousiast over de functie?

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Dennis Smeets, Recruiter, via 06-46402815 Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.