Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundig specialist / Physician assistent

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven

Verpleegkundig specialist / Physician assistent

0,8 – 1 FTE

Wie zoeken wij?

Je bent gediplomeerd verpleegkundig specialist / physician assistent en hebt relevante werkervaring, liefst op een klinische afdeling. Je hebt grondige kennis van en inzicht in behandeltheorieën en -methoden en het verloop van ziekteprocessen. Je bent een teamspeler die beschikt over een professionele houding en kunt op basis daarvan behandel- en werkrelaties met patiënten en de collega’s uit andere disciplines opbouwen. Je hebt affiniteit met complexe problematiek en hebt oog voor de hele patiënt. Je bent collegiaal, zelfstandig en resultaatgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van het medisch team hersenletsel, bestaande uit revalidatieartsen en verpleegkundig specialisten. Je werkzaamheden als verpleegkundig specialist / physician assistent zijn gericht op de klinische revalidatie waarbij naar eigen interesse eventueel een verdieping mogelijk is. De klinische zorg wordt geleverd in samenwerking met revalidatieartsen.

In nauwe samenwerking verricht je medische diagnostiek, zet je geprotocolleerde medische behandeling in en geef je advies voortvloeiend uit de medische diagnose. Je coördineert en evalueert het behandelplan en stelt dit bij vanuit multidisciplinaire samenwerking. Als verpleegkundig specialist /physician assistent ben jij het eerste aanspreekpunt vanuit de medische discipline op de verpleegafdeling en geef je informatie, voorlichting en instructie aan de cliënt en diens systeem betreffende de behandeling. Je draagt bovendien bij aan de beroepsontwikkeling van de verpleegkundig specialisten, optimaliseren van de werkprocessen, kennisdeling, consultatie en begeleiding van co-assistenten en art-assistenten in opleiding tot revalidatiearts. Je participeert in de ontwikkeling van multidisciplinaire behandelprotocollen.

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Een enthousiast team gericht op ontwikkeling opleiding en innovatie.

-     Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

-     Een marktconform salaris, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Gratis parkeren op locatie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 februari a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

De selectiegesprekken zijn gepland op maandagochtend 7 februari

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Koen de Blois of Peggy Storms, via +31 45 528 2200 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.