Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Techniek

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: Haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek naar een

Medewerker techniek 36 uur per week

Wat ga je doen? Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je basisteam bestaat uit 5 directe collega. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Je voert inspecties en preventief onderhoud uit aan bestaande installaties en je lost storingen op voor alle locatie van Adelante. Tijdens storings- en bereikbaarheidsdiensten voer je werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden uit.

Wie zoeken wij? Je hebt een afgeronde relevante mbo opleiding en beschikt over kennis op het gebied van elektro- en installatietechniek. Je bent collegiaal, communicatief vaardig en in staat werkzaamheden op een zelfstandige en klantgerichte wijze uit te voeren en op te lossen. Werken tijdens storings- en bereikbaarheidsdiensten is voor jou geen probleem. Verwacht wordt dat je binnen een half uur op de locaties Hoensbroek, Valkenburg, Maastricht en Heerlen aanwezig kunt zijn.

          

Wat mag jij van ons verwachten? -      Een aanstelling voor één jaar. Daarna evalueren we of verlenging mogelijk is.

-      Een salaris van minimaal € 2.028, - en maximaal € 2.972, - bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-      Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 4 juli a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 juli.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Miriam Voncken, Teammanager CTD, via +31 45 528 2131 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.