Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker centrale receptie/beveiliging

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het Facilitair Bedrijf geeft advies en levert ondersteunende diensten en telt vijf teams: Civiel Technische Dienst, Financiële Administratie & Inkoop, Informatie & Automatisering, het Kinderdagverblijf en Voeding & Restaurant.

Wij zijn voor de Civiel Technische Dienst op zoek naar een gedreven

Medewerker centrale receptie/beveiliging

10 uur per week


Wie zoeken wij?

Je hebt kennis op MBO-niveau, aangevuld met een diploma beveiligingsbeambte. Goede communicatieve vaardigheden en hulpvaardigheid zijn van belang in de contacten met cliënten, bezoekers en medewerkers en het opstellen van rapportages over incidenten. Je bent fysiek voldoende fit om rondes te lopen en het terrein te bewaken onder alle weersomstandigheden. Werken in een 24-uurs rooster is voor jou geen probleem.

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je basisteam bestaat uit 7 directe collega’s. Aan de hand van hoofdlijnen en procedures voer jij de werkzaamheden zelfstandig uit. Je bewaakt het terrein door het lopen van rondes en cameratoezicht en handelt bij onregelmatigheden. Je handelt binnenkomend centraal telefoonverkeer en calamiteitenmeldingen af en schakelt zo nodig externe hulpverleners in bij noodsituaties. Daarnaast draag je zorg voor postverwerking en diverse civiele werkzaamheden. Relevante zaken verwerk je in een dagrapportage, zodat je een en ander correct overdraagt aan je collega aan het einde van je dienst.

Wat mag jij van ons verwachten?

-      Een tijdelijk contract voor de duur van een jaar, daarna evalueren we of verlenging mogelijk is.

-      Een salaris van minimaal € 1.788, - en maximaal € 2.661, - bruto per maand (FWG 30) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

En verder…

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek.

-      Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.

Over Adelante

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Houd jij het hoofd koel tijdens noodsituaties?

 Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 26 februari hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Wij plannen de eerste gesprekken op 5 maart.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Miriam Voncken, teammanager, via +31 45 528 2131 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag verder via +31 45 528 2058.

Goed om te weten!

Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.