Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logopedist Volwassenenrevalidatie

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn op zoek naar een

Logopedist Volwassenenrevalidatie

18 uur per week

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding logopedie. Bij voorkeur heb je ervaring met volwassenen met een CVA/NAH, andere neurologische ziekten en spierziekten. Je bent up to date met betrekking tot de ontwikkelingen in het vakgebied door het volgen van na- en bijscholing. Je past je makkelijk aan, werkt graag in multidisciplinair teamverband en bent ook onder tijdsdruk in staat accuraat te werken. Je bruist van de energie, signaleert kansen en handelt hiernaar. Je bent in staat om de hulpvraag van de revalidant zelfstandig te vertalen naar oplossingen. Als persoon ben je zelfstandig, open, vooruitstrevend en gestructureerd. Je bent flexibel inzetbaar qua uren.

Wat ga je doen?

Je participeert binnen onze vakgroep op onze locatie in Hoensbroek. Je basisteam bestaat uit 6 directe collega’s. Je verricht logopedische onderzoeken, stelt diagnoses, formuleert voorstellen en adviezen. Je behandelt en begeleidt revalidanten en toetst en evalueert de resultaten van de behandelingen. De resultaten verwerk je in rapportages. De meest voorkomende logopedische diagnoses binnen Adelante Volwassenenrevalidatie zijn: afasie, dysartrie, dysfagie, apraxie van de spraak en cognitieve communicatieproblematiek. Je draagt mede zorg voor de dagelijkse organisatorische gang van zaken.

Je legt contacten met, of verwijst revalidanten naar, geëigende externe instanties en bemiddelt daarbij indien nodig. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties, neemt deel aan themagerichte werkgroepen en levert een bijdrage aan kwaliteit- en beleidsontwikkeling. Zowel binnen diagnostiek als behandeling werk je in een interdisciplinair team.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!


  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een half jaar.


  • Een salaris van minimaal € 2.798, - en maximaal € 4.111, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen


  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

w il jij een belangrijke schakel zijn in het diagnostisch proces van de cliënt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 8 juni a.s.  hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Wij plannen de eerste gesprekken op dinsdag 9 juni in de middag.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Vera de Haan, vakgroepcoördinator logopedie Volwassenenrevalidatie, v.haan@adelante-zorggroep.nl of via +31 45 528 2271 ma, di, vrij)  voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag verder via +31 45 528 2058.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.