Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logopedist - Taaldiagnostiek

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Adelante Audiologie & Communicatie helpt bij problemen met gehoor, taal en spraak. We onderzoeken en behandelen volwassenen met gehoorproblemen, tinnitus en kinderen met gehoor-, spraak-taal- of luisterproblemen met daarmee samenhangende lees- en spellingsproblemen.

Wij zijn voor Audiologie & Communicatie op zoek naar een

Logopedist Taaldiagnostiek 32 uur per week

Wat ga je doen? Je start op onze locaties in Blerick en Roermond en bent flexibel inzetbaar over alle A&C- locaties heen. Je werkt in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng. Je verricht logopedisch onderzoek, stelt diagnoses, formuleert voorstellen en adviezen op het gebied van spraak en taal bij kinderen met communicatieve ontwikkelingsproblemen en / of luisterproblemen. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit, waaronder het maken van rapportages. Je legt contacten met, of verwijst cliënten naar, geëigende externe instanties en bemiddelt daarbij indien nodig. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties, neemt deel aan themagerichte werkgroepen en levert een bijdrage aan kwaliteit- en beleidsontwikkeling. Je werkt in een interdisciplinair team.

Wie zoeken wij? Je hebt een afgeronde HBO opleiding Logopedie. Je hebt kennis van de spraak- en taalontwikkeling bij kinderen en aanverwante problemen en/of stoornissen. Je hebt ervaring met diagnostiek bij kinderen in de leeftijd van 1;6 tot 18 jaar en je kan de testgegevens zelfstandig analyseren en interpreteren. Je hebt kennis van behandelmethoden en –technieken bij kinderen. Je bent een communicatieve teamspeler die de eigen werkzaamheden goed organiseert en je bent graag van toegevoegde waarde in een interdisciplinair team. Je hebt zicht op de sociale kaart jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverlening en (speciaal) onderwijs.

Wat mag jij van ons verwachten? -     Een goede werksfeer met betrokken collega’s.

-     Een aanstelling voor 1 jaar met mogelijk vooruitzicht op vaste uren.

-     Een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het diagnostisch proces van de cliënt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marijke Zoons +31 45 528 2960 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kunnen maken deel uit van de selectieprocedure.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.