Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klinisch Neuro Psycholoog

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor de divisie Revalidatie Volwassenen op zoek naar een gedreven

Klinisch Neuro Psycholoog

24-36 uur (aantal uren bespreekbaar)

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie vervul je taken op het niveau vak-inhoud, beleid, innovatie en onderzoek. Je maakt deel uit van de medische(kern) staf van Adelante en vertegenwoordigt zo ook de vakgroep psychologie. Je bent praktisch uitvoerend neuropsycholoog voor complexe vraagstukken, waarbij je ook (GZ-) psychologen en psychologen in opleiding, inhoudelijk ondersteunt op de gebieden diagnostiek en behandeling. Je hebt een expert en consulente functie en je draagt bij aan zorginnovatie en specialisatie. Tevens verricht je onderzoek in samenwerking met o.a. Maastricht University en/of stuur je onderzoek aan. Dit maakt je tot scientist-practitioner bij uitstek.

Wie zoeken wij?

Je bent opgeleid tot klinisch neuropsycholoog of klinisch psycholoog met een neuropsychologische achtergrond. Je hebt ervaring met het werken met patiënten die (cognitieve, emotionele en gedragsmatige) gevolgen ondervinden door een hersenaandoening (zowel niet-aangeboren hersenletsel als centraal-neurologische aandoeningen) bij volwassenen. Je hebt affiniteit met medische psychologie. Je hecht waarde aan samenwerken, met teamleden en management- en beleidmakers. Ten slotte ben je representatief en communicatief vaardig en breng je de volgende competenties mee: daadkracht, diplomatie, coachend, loyaliteit en resultaatgericht werken.

Wat mag jij van ons verwachten?

-            Allereerst supercollega’s met hart voor de revalidant!

-            Een vast contract.

-            Een salaris van minimaal € 4.413, - en maximaal € 6.636,- bruto per maand (FWG 70) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-            Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-            Een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek.

-            Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-            Mogelijkheid tot het vervullen van rollen in onderzoek en innovatie.

Wil jij graag werken om de interne mens te versterken?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 12 juni a.s. hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Annemarie Kunnen, GZ-psycholoog, via a.kunnen@adelante-zorggroep.nl voor inhoudelijke vragen. Voor arbeidsvoorwaardelijke vragen kun je terecht bij Simone Rongen, junior HR adviseur, via +31 45 528 2058.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.