Werken in de regio Parkstad Limburg

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Kinder)verpleegkundige

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen bij Adelante terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

Voor Adelante Contigo, verpleegkundig kinderdagverblijf, in Kerkrade zijn we op zoek naar een

(Kinder)verpleegkundige

24 uur per week

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van het diploma A-verpleegkundige of HBO-V  bij voorkeur met een aantekening voor kinderverpleegkundige, BIG geregistreerd. Daarnaast heb je kennis van en vaardigheden in het begeleiden van kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke handicap of chronische ziekte. Je hebt bovendien pedagogische kennis van de omgang met kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Omdat je kinderen en hun gezin coacht, zijn sociale vaardigheden essentieel en weet je hen tactvol te motiveren, instrueren en waar nodig te corrigeren. Vanzelfsprekend beschik je hierbij over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een ondernemende, collegiale en inspirerende werkhouding.
Wat ga je doen?

Als (kinder)verpleegkundige verleen je hoogwaardige intensieve verpleegkundige zorg aan kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke handicap of chronische ziekte.  Deze kinderen hebben de leeftijd van   0- 4 jaar. Je stelt gerichte ontwikkelplannen op, voert deze uit en evalueert systematisch de pedagogische en verpleegkundige zorg en stelt deze waar nodig bij. Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn, signaleert en rapporteert lichamelijk, psychische en sociale veranderingen. Daarnaast geef je adviezen en instructie ten aanzien van ontwikkelingsstimulering, pedagogische- en verpleegactiviteiten.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

-      Een vaste aanstelling

-      Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding en minimaal € 2.251, - en maximaal € 3.664, - bruto per maand (FWG 45 of 50) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.

Over Adelante

 Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto : haal het beste uit jezelf!

Heb jij hart voor goede zorg?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 2 maart a.s. hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

Nog vragen over deze vacature?

 Neem dan contact op met Nicole van der Donk, clustermanager, via +31 6 51992766 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag verder via +31 45 528 2058.

 

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.