Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fysiotherapeut ATO

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor zwangerschapsvervanging op zoek naar een

Fysiotherapeut

Amputatie, Traumatologie en Orthopedie
36 uur per week

Periode van 1-6-2023 t/m 10-10-2023

Wat ga je doen? Als fysiotherapeut ben je werkzaam op onze locatie in Hoensbroek in een interdisciplinair team. Je bent primair werkzaam binnen het cluster ATO, Amputatie, Traumatologie en Orthopedie. Je verricht fysiotherapeutische onderzoeken en behandelingen. Je werkt multidisciplinair en behandelt de cliënten zowel individueel als in een groep.

Wie zoeken wij? Je hebt een afgeronde opleiding fysiotherapie en bent up-to-date van de ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent enthousiast, streeft naar kwaliteit en zit vol energie. Je hebt mensenkennis en daardoor kun jij je goed inleven in de cliënt. Je bent communicatief vaardig en legt gemakkelijk verbinding tussen de verschillende diagnosegroepen.

Je hebt een AGB code bij indiensttreding. Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het werkveld van medisch specialistische revalidatie en de verschillende aandachtsgebieden zoals hierboven beschreven. Je weet rust en focus te behouden in de ‘state-of-the-art’ behandelruimte, waar meerdere collega’s werkzaam zijn, zowel voor jezelf als voor de cliënt. Je bent bereid om diagnose en overstijgend binnen meerdere teams te werken. Goed naar de cliënt luisteren, heb jij hoog in het vaandel.

Wat mag jij van ons verwachten? -     Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant en focus op revaliderend werken!

-     Een aanstelling voor bepaalde tijd.

-     Een salaris van minimaal € 3.115, - en maximaal € 4.391, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 31 maart a.s. hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De gesprekken zullen gepland worden op donderdag 6 april a.s. vanaf 15.00 uur.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op Claudia Loyens, Clustermanager, via +31 6 57942537 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via +31 45 528 2734 of WhatsApp +31 6 17608869.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.