Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Ergotherapeut

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn per direct op zoek naar een

Ergotherapeut

24-36 uur per week

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je verricht ergotherapeutisch onderzoek, behandelt en begeleidt cliënten en betrekt hierbij de persoonlijke omgeving. We verwachten een flexibele inzetbaarheid, waarbij we je willen plaatsen in een basisteam en een tweede team aan willen wijzen waarbij je indien nodig ook ingezet kan worden. Natuurlijk hoeden we daarbij rekening met je kwaliteiten en eerdere opgedane werkervaring. Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering en innovatie van de revalidatie. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en zet je in voor organisatorische zaken binnen de vakgroep.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste ergotherapeut die voor 24-36 uur beschikbaar is voor Adelante.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding ergotherapie en een AGB code bij indiensttreding. Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het werkveld van medisch specialistische revalidatie en de verschillende aandachtsgebieden zoals hierboven beschreven. Je weet rust en focus te behouden in de ‘state-of-the-art’ behandelruimte, waar meerdere collega’s werkzaam zijn, zowel voor jezelf als voor de cliënt. Je bent bereid om diagnose en discipline overstijgend binnen meerdere teams te werken. Goed naar de cliënt luisteren, heb jij hoog in het vaandel. Ook is het voor vanzelfsprekend multidisciplinair samen te werken, in- en extern.

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!

-     Een tijdelijk contract voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging.

-     Een salaris van minimaal € 2.882, - en maximaal € 4.227, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 20 april a.s. hebben ontvangen. Via onze website

http://www.adelante-zorggroep.nl

solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 17.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Sjanie van Holten, clustermanager DRV, via +31 6 12729139 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of via WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.