Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Corporate Recruiter

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Ben jij op zoek naar een functie waar jij met jouw recruitmentpower een goede bijdrage kunt leveren aan de juiste match binnen een prachtige zorg –en onderwijsinstelling zodat de beste aandacht geschonken kan worden aan mens, kind, patiënt en cliënt? Wil jij je ervaring inzetten voor het aantrekken van nieuwe collega’s voor Adelante? Solliciteer dan en lees snel verder!

Corporate Recruiter min. 32 uur per week

Je hebt een centrale rol bij alle activiteiten die gericht zijn op het succesvol aantrekken van nieuwe collega’s voor Adelante. Vanaf het mede-opstellen van het wervingsprofiel, het bepalen van de wervingsstrategie, het selecteren en zoeken van potentiële talenten tot de uiteindelijke invulling van de vacature. Daarnaast is er veel ruimte om mee te denken en actief mee te bouwen aan het verbeteren van onze recruitmentprocessen.

Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het recruitment en de arbeidsmarktcommunicatie, je werft geschikte medewerkers, stagiaires en vrijwilligers voor ontstane vacatures en vervult hierin een spilfunctie. Je bepaalt in overleg met de betrokken manager wat de strategie gaat worden voor het vinden van de juiste kandidaat. Je vertaalt het gewenste kandidatenprofiel naar een aansprekende vacaturetekst en zet deze via diverse kanalen uit, waarbij je social media intensief benut. Door je creatieve en persoonlijke aanpak slaag je erin met de juiste kandidaten in contact te komen en deze te enthousiasmeren. Je bent verantwoordelijk voor een optimale begeleiding en invulling van het recruitmentproces, van de vacature uitzetten tot het plannen van selectiegesprekken. Daarnaast onderhoudt je contacten met externe werving en selectie partijen.

Aan de andere kant ben je bezig met arbeidsmarktcommunicatie. Je initieert wervingscampagnes op vacature niveau en maakt hierbij gebruik van diverse social media kanalen. Je maakt op creatieve wijze content, houdt de “werkenbij” Facebook- en instagrampagina relevant, optimaliseert en analyseert alle input. Verhalen van onze ambassadeurs breng je naar buiten, in beeld en tekst. Kortom, je initieert arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsplannen, stelt deze op en voert ze uit. Inhuur van externe medewerkers kan in de toekomst ook deel uitmaken van de werkzaamheden.

Wie zoeken wij? Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld People and Business Management/Business Studies. Je hebt 1-5 jaar relevante werkervaring in recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie. Door je ervaring ben je thuis in de mogelijkheden van social media en communicatiemiddelen in brede zin. Je werkt accuraat, proactief en klantgericht en het oog voor resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent daarnaast representatief en communicatief vaardig en brengt de volgende competenties mee: netwerken, luisteren, plannen en prioriteren.

Wat mag jij van ons verwachten? -      Bij Adelante maak je echt het verschil in het leven van de cliënt en/of het kind.

-      Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

-      Een salaris van minimaal € 2.759, - en maximaal € 3.922, - bruto per maand (FWG 50) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      8,33% vakantiegeld.

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-      Gratis parkeren op locatie.

-      Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 13 juni a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 20 juni

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Demi van Tussenbroek, Junior HR adviseur, via +31 45 528 2262 of +31 6 82580677 voor inhoudelijke vragen en de arbeidsvoorwaarden.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.