Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Clustermanager Gehoor

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor de divisie Audiologie & Communicatie op zoek naar een

Clustermanager Gehoor

36 uur per week

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een relevant post-hbo-/wo-diploma.
  • Ruime ervaring als leidinggevende in een complexe (zorg) omgeving.
  • Kennis van de gezondheidzorg is vereist evenals kennis van wet- en regelgeving.
  • Kennis van managementtechnieken op (post) hbo-niveau.
  • Je toont initiatief, werkt klantgericht en bent organisatiesensitief.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zoals onderhandelen, conflicthantering en coaching en je weet tegenstellingen te overbruggen. Ook beschik je over operationeel en tactisch inzicht en ben je besluitvaardig.

 Wat ga je doen?

Je begeleidt, coacht en geeft leiding aan de medewerkers van het cluster Gehoor (ca 45 fte). Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor de financiële, personele en organisatorische zaken binnen het cluster zoals de bewaking van het budget, uitvoering van het HRM- en scholingsbeleid, het ICT-beleid, het communicatie- en informatiebeleid, de organisatie van de planning en het capaciteitsmanagement, beheer van ruimtes en middelen en het verzorgen van managementinformatie. Je optimaliseert de processen binnen en over het cluster heen, gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg, veiligheid en efficiency. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden stem je af met de vakspecialisten en de clustermanager Taal.

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Allereerst super collega’s met hart voor onze cliënten!

-     Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd.

-     Een salaris van minimaal € 3.664, - en maximaal € 5.504 - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens cao Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

Ben jij een kartrekker met oog voor kwaliteit?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 5 augustus 2020 a.s. hebben ontvangen. Via onze website http://www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

We plannen de eerste sollicitatiegesprekken op 26 augustus 2020.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Esther Cromheecke-Horsten of Martin Stollman +31 45 528 2990 voor inhoudelijke vragen. Vragen over arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR-adviseur, je graag verder via +31 45 528 2058.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag), een assessment en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.