Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (bedrijfs) Arts

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante Arbeid BV is gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie en re-integratie. Als betrokken partner werkt Adelante Arbeid BV samen met werkgevers en werknemers aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een gezonde arbeidssetting. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin een ieder naar vermogen participeert vanuit het motto “ Haal het beste uit jezelf, dat werkt!”

Wij, Adelante Arbeid BV, zijn per direct op zoek naar een

(bedrijfs) Arts 16-36 uur per week (uren in overleg)


Adelante Arbeid richt zich op vragen op het brede gebied van arbeid, gezondheid, preventie en verzuim. Binnen een interdisciplinair samenwerkend team wordt de verwijsvraag vertaald naar o.a. arbeidsdiagnostiek, arbeids-re-integratie en arbeidsrevalidatie. Adelante Arbeid is in staat om ook in complexe situaties passende dienstverlening te bieden door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Adelante.

Wij leggen onze focus op duurzame inzetbaarheid waarbij ons uitgangspunt is; het optimaal benutten van iemands mogelijkheden op het gebied van werk. Als betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de regio Limburg denken wij graag met hen mee.Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijfsartsen, Arbodiensten, UWV en werkgevers.

Wat ga je doen? Adelante Arbeid is een bedrijf met ambitie en jij speelt daarbinnen een belangrijke rol:

  • Je werkt samen met een multidisciplinair team in een uitdagende en dynamische werkomgeving;
  • Je bent, in afstemming met de revalidatiearts, eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire arbeidsrevalidatietrajecten;
  • Als lid van het Kernteam ben jij mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening en innovatieprocessen; je helpt mee de kar te trekken en ontwikkeltrajecten in gang te zetten;
  • Je bent vanuit je rol als arts mede het gezicht richting verwijzers en andere contacten;
  • Je maakt samen met collega’s de vertaalslag naar werk en inzetbaarheid;
  • Je krijgt een ruime mate van vrijheid en autonomie. Dit betekent dat er ruimte is voor jouw ideeën, werkwijze en persoonlijke & professionele visie en ontwikkeling.

Wie zoeken wij? Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde en bent in bezit van een BIG registratie. Een afgeronde opleiding tot Bedrijfsarts is een pré. Als je een andere medische specialisatie hebt (bv Verzekeringsarts, Huisarts, Verpleegkundig Specialist, Physician Assistent) in combinatie met enige jaren werkervaring in de verzuimbegeleiding, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. In ieder geval hebben arbeidsrevalidatie en arbeidsreïntegratie je warme belangstelling.

Je hebt oog voor de “grote lijnen” en kunt inspelen op veranderingen op landelijk niveau. Je kunt dit praktisch vertalen naar regionale dienstverlening en werkt graag mee aan projecten ter verbetering van onze dienstverlening. Je werkt graag in teamverband met diverse doelgroepen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor zowel zorginhoudelijke als bedrijfsmatige belangen. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt graag mee over hoe het nog beter kan voor ons team en onze cliënten. Ten slotte sta je open voor innovatie (“kansen zien en kansen pakken”) en ben je een kartrekker die andere teamgenoten kan enthousiasmeren en stimuleren.

Wat mag jij van ons verwachten? -   Allereerst een team waar ambitie en professionaliteit hand in hand gaan met een gezellige en informele werksfeer.  -      Bij Adelante Arbeid maak je echt het verschil in het leven van de cliënt.

-      Een innovatieve en vooruitstrevende organisatie waar je mening er toe doet.

-      Een jaarcontract met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

-      Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring volgens CAO ziekenhuizen.

-      144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Een goede pensioenvoorziening bij PFZW.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-      Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ludo Schreurs, directeur Adelante Arbeid BV, via +31 6 23075017. voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via +31 45 528 2237 of WhatsApp +31 6 17608869.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.