Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Adviseur Arbeid

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Adelante Arbeid BV is gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie en re-integratie. Als betrokken partner werkt Adelante Arbeid BV samen met werkgevers en werknemers aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een gezonde arbeidssetting. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin een ieder naar vermogen participeert vanuit het motto “Haal het beste uit jezelf, dat werkt!”

Adelante Arbeid richt zich op vragen op het brede gebied van arbeid, gezondheid, preventie en verzuim. Binnen een interdisciplinair samenwerkend team wordt de verwijsvraag vertaald naar o.a. arbeidsdiagnostiek, arbeids-re-integratie en arbeidsrevalidatie. Adelante Arbeid is in staat om ook in complexe situaties passende dienstverlening te bieden door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Adelante. Wij leggen onze focus op duurzame inzetbaarheid waarbij ons uitgangspunt is; het optimaal benutten van iemands mogelijkheden op het gebied van werk. Als betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de regio Limburg denken wij graag met hen mee.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Adviseur Arbeid 24 uur per week

Wat ga je doen? Als Adviseur Arbeid bij Adelante Arbeid B.V. ben je samen met de collega’s de brug tussen zorg en werk. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team met onder andere artsen, fysiotherapeuten en psychologen. Jouw belangrijkste taak is het begeleiden van onze cliënten naar werk (eigen werk, aangepast (eigen) werk of ander werk). Verder adviseer je werkgevers en bedrijfsartsen over werkhervatting en passende interventies. Dit doe je altijd op basis van jouw kennis van de Wet Verbetering Poortwachter.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

-     Begeleidingsgesprekken

-     Verslaglegging

-     Gesprekspartner voor werkgever, opdrachtgever en bedrijfsarts

-     Je informeert bedrijfsartsen en/of werkgevers over het traject en denkt proactief mee over de re-integratiemogelijkheden van de werknemer.

-     Je stimuleert om de tevredenheid van onze klanten (werknemer, werkgever, bedrijfsarts) op een hoog niveau te houden

-     Je signaleert kansen voor nieuwe opdrachten

Wie zoeken wij? Je bent in het bezit van een hbo diploma, bijvoorbeeld Personeel en Organisatie of HRM. Meerdere jaren werkervaring binnen re-integratie of bij een arbodienst is een pré. Je hebt kennis van de Wet Verbetering Poortwachter, het WIA proces. Bij voorkeur heb je basiskennis van psychologie en het omgaan met beperkingen op basis van eerdere werkervaringen. Je kunt bedrijfsmatig en commercieel denken. Je werkt nauwkeuring omdat kwaliteit en veiligheid voor onze cliënten voorop staat.

Wat mag jij van ons verwachten? -     Allereerst super collega’s met hart voor de zaak!

-     Een jaarcontract met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

-     Een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 30 maart a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Tristan Erens, via +31 6 23980270 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via +31 45 528 2734 of WhatsApp +31 6 17608869.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.