Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Customer Service Officer

Werkgever:Accenture
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je functie

Als Customer Service Officer bied je functionele en/of technische ondersteuning voor het oplossen van incidenten, problemen, verzoeken en vragen van klanten. Je werkt samen met andere supportteams of productteams om verzoeken/problemen tijdig op te lossen. Je zorgt voor de juiste documentatie, notificatie, escalatie, tracking en follow-up van alle tickets. De primaire verantwoordelijkheden zijn gericht op klantcontact, niet op het verwerken van transacties. In ons Accenture kantoor in Heerlen zijn we bezig een meertalig team op te bouwen om klanten in heel Europa te bedienen. Dit biedt jou de mogelijkheid om te leren van de internationale teams en het team in Heerlen verder uit te bouwen. Dit team zal werken in twee standaarddiensten: 7:30-16:00 en 9:00-18:00. Voor sommige klanten bieden we ook stand-by diensten (24/7 support). Dit is op roulatie basis met het team en wordt betaald bovenop je normale salaris.

Je team

Accenture Technology maakt gebruik van design thinking, inzichten uit de industrie en de nieuwste digitale en Security methodologieën om klanten te helpen innoveren, groeien en hun bedrijf te verbeteren. Dankzij onze expertise, capaciteiten en ervaring vertrouwen onze klanten (waaronder enkele van de grootste merken ter wereld) op ons om de juiste oplossingen voor hun behoeften te vinden.

Samen met onze getalenteerde internationale collega's richten wij ons op het verbinden van de behoeften van bedrijven met de nieuwe mogelijkheden die de technologische vooruitgang met zich meebrengt. Want daar liggen de echte uitdagingen: dingen uitvinden en testen die nog nooit eerder zijn geprobeerd, nieuwe toepassingen klaarmaken voor uitrol, en uiteindelijk klanten begeleiden bij het selecteren en implementeren van de juiste technologieën - waaronder state-of-the-art beveiligingsoplossingen - om hun bedrijf te transformeren.

In het Accenture Innovation Center for Smart Services in Heerlen brengen we de nieuwste technologieën naar onze wereldwijde klanten om toonaangevend te worden in hun sector. In ons kantoor hebben we de juiste mix van vakexperts en innovatieve afgestudeerden om creatieve, slimme en industrieveranderende oplossingen te bieden. Van Blockchain tot Robotics Process Automation en Project Management Officer tot Cloud Services. We willen niet alleen impact hebben op onze klanten, maar ook op de mensen om ons heen en de regio waarin we werken en wonen, bijvoorbeeld via de lokale initiatieven van ons Corporate Citizenship Program. Met de juiste persoonlijke coaching en de lokale en internationale projecten bieden we je de mogelijkheid om op je best te zijn en je carrière vorm te geven.

Je achtergrond

  • Minimaal MBO 4 of Associates degree;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels (C2). Daarnaast spreek je goed Duits (C1);
  • Probleemoplosser, communicatief vaardig, leergierig, hand-on mentaliteit;
  • Ervaring in customer service heeft de voorkeur maar is geen must. Heb je geen ervaring maar wel de juiste drive, dan zorgen wij voor de juiste opleiding voor deze functie.

Ons aanbod

Accenture is een fantastische plek om te werken - en te blijven leren. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een wereldwijd bedrijf met een merk en reputatie van wereldklasse. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we echt trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid en eerlijkheid, eerlijkheid en gelijkheid, gezond verstand en realisme. We willen de ware jij leren kennen en je helpen te ontdekken en te groeien - waar je ook goed in bent. Je krijgt dus altijd veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je rolspecifieke vaardigheden en expertise te verbeteren. Naast onze spraakmakende, uitdagende projecten en onze koesterende werkomgeving bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een flexibele vervoersregeling die past bij jouw persoonlijke situatie (flexibel budget inclusief NS-business card);
  • Een onkostenvergoeding;
  • Korting op Accenture aandelen;
  • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken.
Interesse?

Ben jij er klaar voor om bij Accenture aan de slag te gaan als Customer Service Officer? Solliciteer dan nu en verander de wereld om je heen.

Vragen?

Neem contact op met Maarten Peters, maarten.peters@accenture.com